Salomon en Ciele Atletiek in "Nirvana afstand" modus

Lopen / Trail

Nieuws

Alex Mauger

ANNECY, FRANKRIJK - Salomon, de wereldleider op het gebied van trailrunning, heeft opnieuw de handen ineengeslagen met Ciele Athletics, een Canadees merk gespecialiseerd in hardloopartikelen, om samen te werken aan drie modellen Salomon hardloopschoenen voor de lente/zomer 2023-lijn. Deze nieuwe ontwerpen - de Glide Max TR voor trailrunning, de Aero Glide voor hardlopen op de weg en de Reelax MOC 6.0 voor herstel - zijn voorzien van abstracte vormen en een rustgevend kleurenpalet dat het gevoel van voldoening oproept dat je kunt bereiken met hardlopen in de natuur.

De Glide Max TR x Ciele Athletics heeft kleuren die zijn geïnspireerd op de natuurlijke tinten van de rotsen en vegetatie die je vindt tijdens het hardlopen in de Amerikaanse woestijn. De Glide Max Trail x Ciele Athletics is Salomon's meest comfortabele en dempende trailschoen ooit. Hij heeft een high-stack constructie en een Energy Foam tussenzool, vergelijkbaar met die van de Ultra-Glide, maar met extra foam voor optimaal comfort bij elke impact met de grond. De buitenzool met All-Terrain Contagrip technologie zorgt voor ongeëvenaarde grip op alle ondergronden. De rocker-vormige R.Camber-geometrie zorgt voor snelle overgangen met de nadruk op comfort. De Glide Max Trail heeft een bredere breedte dan de Ultra-Glide, zodat hij geschikt is voor alle voettypen, en maakt gebruik van traditionele veters. Met een gewicht van slechts 284 gram is deze schoen uitzonderlijk licht. Hij heeft een drop van 6 mm.

De Aero Glide x Ciele Athletics wordt geleverd in blauw- en groentinten, met een vleugje geel en roze om je te herinneren aan de rustgevende kleuren van zonsopgangen en zonsondergangen. De Aero Glide x Ciele Athletics is geïnspireerd op de Salomon Glide Max schoen en biedt maximale demping, zodat je met een gerust hart kilometers kunt maken. Salomon's Energy Foam-technologie is geïntegreerd in de tussenzool en combineert EVA en olefin om schokken en trillingen te absorberen, waardoor je een echte demping krijgt en tegelijkertijd een aanzienlijke rebound en energieteruggave. Het resultaat is ongeëvenaard comfort, zelfs na honderden kilometers. Dankzij de R.Camber-rockergeometrie zorgt deze dynamische schoen voor een snelle overgang bij elk contact met de grond, zodat je je soepel kunt voortbewegen. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van 32% gerecycled materiaal (in gewicht) en het lichtere 3D open mesh houdt je voeten droog. De gewatteerde tong en kraag maken de schoen gemakkelijk aan te trekken en zorgen voor optimaal comfort tijdens het hardlopen. Met een gewicht van slechts 264 gram is de Aero Glide de ideale schoen voor comfortabel dagelijks hardlopen.

De Reelax MOC 6.0 x Ciele Athletics is gehuld in abstracte designs, met kleuren geïnspireerd op de weelderige jungle en de droogste woestijn. In de afgelopen 16 jaar heeft de Reelax MOC 6.0 x Ciele Athletics zich gevestigd als de beste bondgenoot van een atleet. Hij biedt uitzonderlijk comfort voor en na het sporten om het herstel te bevorderen. Versie 6.0 biedt ongeëvenaard comfort dankzij een zachtere, royale EVA. Salomon's Fuze Surge technologie, geïntegreerd in de tussenzool, biedt hardlopers superieure demping en meer comfort, met 30% natuurlijk rubber. Deze nieuwe versie heeft ook een grotere hoogte en een extreem ademend bovenwerk van mesh. De Contagrip-zool is opnieuw ontworpen met een bewerkt patroon, zodat gebruikers deze schoen niet alleen kunnen gebruiken voor herstel, maar ook voor andere activiteiten. Tot slot geeft de uitklapbare hiel deze schoen een grote veelzijdigheid, waardoor hij gemakkelijk aan te trekken is en blijvend comfort biedt.

De woorden "volmaakte rust, vrijheid, het hogere geluk, laat de pijn maar zitten" staan op deze 2 modellen om een gevoel te beschrijven dat je niet zonder inspanning kunt ervaren.

www.salomon.com

Articles Liés

Gerelateerde artikels

Sports D’hiver

Rando / Escalade

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.